Акве Калиде се превръща в зона за спорт

08:33, 21 май 17 / Общество 25 220 Шрифт:
Topnovini

Туристически комплекс "Акве калиде" предлага на своите посетители нови възможности за релакс и забавление, съобщиха от Общината. В комплекса вече са оформени три зони за спорт. Напълно безплатно всички, които искат да прекарат приятно свободното си време, могат да практикуват тенис на маса, футбол на малки вратички и бадминтон.

Акве калиде се превръща в атрактивна зона за спорт днес. Професионалистите от Детски футболен клуб "Звездичка", Спортен клуб "Бадминтон-Бургас" и Спортен клуб за тенис на маса за ветерани, ще покажат на всички посетители интересни техники, и ще направят атрактивни демонстрации на практикуваните от тях видове спорт. След това малки и големи ще могат да се включат в мини турнири срещу професионалистите, като покажат своите спортни възможност.

Началният час на събитието е 10,30 часа, като последователността на представяне на различните видове спорт зависи от метеорологичните условия, тъй като за практикуването на бадминтон и тенис на маса е от голямо значение силата и посоката на вятъра.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама