Организират изнесени приемни на ВиК - Сливен в Новозагорско

08:34, 18 май 17 / Общество 25 192 Шрифт:
Topnovini

Изнесена приемна за новозагорските села с водни проблеми организира днес „В и К“ – Сливен. Приемната ще бъде в Клуба на пенсионера в село Радево от 12 до 15 часа. Предназначена е за жителите на селата Радево, Еленово и Сокол от община Нова Загора.

Ръководството на „В и К“ – Сливен ще бъде днес на разположение на потребителите на водни услуги от Радево, Еленово, Сокол, както и на жителите на близките до тях села, за да приеме сигнали за недостиг на вода или проблеми по водопроводните мрежи и да потърси пътища за решаването им.

Жителите на трите новозагорски села  могат да се срещнат лично с представители на ръководството на дружеството и с неговия управител Севдалин Рашев. Желаещите имат възможност да подадат в приемната своите въпроси устно или в писмен вид, като в срок от един месец ще получат  отговор на поставените от тях въпроси.

Изнесената приемна в новозагорско е част от инициативата на „В и К“ – Сливен за отваряне на приемни на дружеството по-близо до потребителите на водни услуги. До момента изнесени приемни на „В и К“ - Сливен са проведени в сливенските квартали „Комлука“, „Клуцохор“ и в котленското село Жеравна. Инициативата ще продължи през цялата година в различни селища и райони на Сливен и областта. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама