28 екипа на БСП с кампания в 28-те области на страната

12:45, 16 май 17 / Политика 25 175 Шрифт:
Topnovini

Председателят на БСП Корнелия Нинова, член на бюрото, който отговаря за съответния регион, членове на Националния съвет от областта, депутатите и кметовете от областта ще проведат срещи във всички 28 области на страната. Това реши на днешното си заседание Изпълнителното бюро на партията, съобщиха от БСП, информриа БГНЕС.

По време на тези обиколки, пред гражданите ще бъдат представени законопроектите, които внася в парламента левицата, в изпълнение на своята предизборна програма. "Всичко, което правим в НС, е в защита правата на работещи, земеделци, малък и среден бизнес, учители, възрастните и младите хора. Всяко наше действие трябва да има подкрепата им. Този един милион българи, които ни вярват, трябва да усещат, че ние ги представляваме и няма да отстъпим от това, което сме обещали", заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.

Втората задача по време на тези срещи е да се определят проблемите на всяка община, и заедно с кметове и общински съветници от БСП- да се намери тяхното решение.

Обиколките започват днес, от област Пазарджик, където лидерът на БСП Корнелия Нинова ще има среща с малки земеделски производители, пред които ще бъде представен законът за храните в защита на българското производство. Ще има и разговор със специалисти в сектор гори за набелязване на мерки, с които да спре унищожаването на българската гора, които БСП да внесе в парламента.

Всички срещи са открити и всички граждани могат да се чувстват поканени на тях. Графикът ще бъде публично обявен. По-късно тази вечер председателят Корнелия Нинова ще се включи в честванията, посветени на Априлската епопея в Батак, заедно с президента Радев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама