Обявяват конкурс за фотографии на тема “Пловдив – палитра от етноси”  

14:09, 14 май 17 / Култура 25 202 Шрифт:
Topnovini

Всеки, който желае да се включи може да изпрати до три снимки, които са свързани с темата и отразяват историята, живота на етническите общности в Пловдив, мирното съжителство между тях, традициите, културното наследство и архитектурните паметници.          Участието в конкурс е безплатно и без ограничения. Фотосите трябва да са JPG формат с минимална резолюция 3600 пиксела по дългата страна на снимката. Файловете трябва да бъдат изпращани на е-mail: [email protected] като дирeктно прикачен файл. Краен срок за изплащане на снимките - 10 юни 2017 г.

След получаването на снимките всеки фотограф ще получи въпросник и декларация за попълване на необходимата информация за провеждане на конкурса. До участие ще бъдат допускани само снимки, чиито автори са попълнили въпросника, декларирали са авторството на съответните фотографии и са дали своето съгласие  Ротари клуб Пловдив Пълдин да ги публикува с информация за автора в сайта и Facebook страницата на организацията, както и в рекламни материали на клуба. 

При участие на повече от 60 снимки в конкурса, журито ще селектира 60 от тях. Те ще бъдат отпечатани и представени на изложбата. Събитието се спонсорира от членовете на Ротари клуб Пловдив Пълдин. Снимките ще бъдат принтирани във формат 30х45см. След края на изложбата, отпечатаните фотографии остават собственост на Ротари клуб Пловдив Пълдин.

Първата награда е 200 лева ,втора награда – 100 лева, трета награда – 50 лева.  Ще бъде присъдена и специална награда на публиката. Тя ще бъде връчена на автора на снимката, събрала най-много „лайкове” във Facebook страницата на клуба. Наградата е на стойност 100 лева.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама