„Флора 2017“ в 360 градуса (ВИДЕО)

09:44, 14 май 17 / Общество 25 431 Шрифт:

Изложението за цветя „Флора Бургас 2017“ вече приключи, но този, който е пропуснал да го разгледа, може да го стори в интернет. Втората възможност идва благодарение на младия фотограф Габриел Александров – същия, който през 2014 г. показа красотата на Бургас чрез хиперлапс, а през декември миналата година засне за първи път морския град в 360 градуса.

Сега отново със сглобената от него камера с шест обектива Габриел е снимал и Флората. Видеото представлява 360-градусов таймплапс, заснет в резолюция 4K. В горния ляв ъгъл на екрана има стрелки, чрез които кадрите могат да се местят наляво, надясно, нагоре и надолу. По този начин може да се види всяко едно кътче на цветното изложение във всяка желана от зрителя посока.

Клипът може да се гледа на настолен компютър, а за да се види в 360 градуса на смартфон, видеото трябва да се отвори чрез приложението на youtube, а не чрез мобилен браузър. На по-стари компютри и устройства може да не тръгне под 360 формат поради несъвместимост. Може да се гледа и чрез очила за виртуална реалност.

[[{"fid":"83493","view_mode":"video_standart","fields":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"video_standart","field_video_description[und][0][value]":""}},"attributes":{"alt":"Флора Бургас 2017 360 видео","height":526,"width":1000,"class":"media-element file-video-standart","data-delta":"1"},"link_text":null}]]

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама