Изпратиха абитуриентите на Генерал Тошево

07:46, 12 май 17 / Общество 25 413 Шрифт:
Topnovini

Генерал Тошево изпрати абитуриентите си. В деня на Светите братя Кирил и Методий се състоя тържеството. По традиция празничното събитие се състоя в залата на общината, където зрелостниците бяха сърдечно поздравени от кмета Валентин Димитров, съобщиха от общинската администрация.

Символичен последен учебен звънец удари за абитуриентите от двете средни училища в града – ПГЗ “Тодор Рачински” и СУ “Н. Вапцаров”. На дванадесетокласниците беше посветена музикална програма с изпълнения на популярни песни и танци, която продължи близо два часа. Поздрави към абитуриентите поднесоха младежи от школата по изкуства към НЧ “Светлина 1941” и децата от ДГ “Радост”. Самите зрелостници пък отправиха думи на благодарност към своите класни ръководители и любими учители.

По време на тържеството Община Генерал Тошево награди отличниците на “Випуск 2017”. Общо осем са първенците – пълни отличници на випуска с успех 6.00 от средния си курс на обучение. Това са Виктория Василева, Станислав Костадинов, Мариана Атанасова, Дяко Дяков и Радослав Николов от СУ “Н. Вапцаров” и Никол Николова, Полина Сарандева и Станислава Стоянова от ПГЗ “Тодор Рачински”. На 31 випускници бяха връчени специални плакети, грамоти и материални награди за отличен успех, активно участие в олимпиади, проекти, конкурси, културни и спортни прояви.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама