Четирима състезатели от Добрич с шанс за бъдат „Спортен талант на публиката“

12:22, 11 май 17 / Общество 25 316 Шрифт:
Topnovini

Още три дни може да се гласува в анкетата на Еврофутбол “Спортен талант на публиката“, в която са включени четирима състезатели от Добрич. Те се борят за възможността, която българският букмейкър предоставя – да финансира един състезател за неговата подготовка през годината.

Четиримата състезатели от Добрич, които се борят с конкуренцията на общо 84 номинирани, са 12-годишната тенисистка Михаела Йорданова, 23-годишната лекоатлетка Радосвета Симеонова, 11-годишният шахматист Момчил Петков и 18-годишният гюлетласкач Михаил Михалев.

Може да се гласува на сайта talanti.eurofootball.bg до 24.00 часа на 14 май, съобщават организаторите.

Всеки може да подкрепи един измежду 84-те състезателя, които са включени в допитването. Това са онези атлети, които не получиха финансиране чрез общонационалния конкурс, който се проведе от 23 януари до 28 февруари. От списъка отпадат и тези с нередовни и/или липсващи документи.

След като участникът избере своя фаворит за званието „Спортен талант на публиката“ за 2017 г., той трябва да проследи потвърждаващия линк на електронната си поща. Важно условие е, че от един имейл адрес за един участник можете да се гласува само веднъж, а харесванията във Фейсбук не влияят на резултата.

За „Спортен талант на публиката“ за 2017 г. ще бъде обявен този спортист, който е събрал най-много гласове. „Еврофутбол“ ще го финансира за неговата подготовка, за закупуване на екипировка, участие в състезания или за провеждане на лагери. Победителят ще получи своя символичен чек на специална церемония, датата на която ще бъде обявена допълнително.

Организаторите запазват правото си при установяване на фрапиращ опит за манипулиране на резултатите за даден кандидат, съответният да бъде дисквалифициран.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама