Студенти, ученици, дребни фермери и собственици на малки земеделски стопанства могат да получат днес и утре познания, свързани с подготовката на бизнес проекти, на две поредни срещи във Висшето училище по мениджмънт във Варна. Те се организират съвместно със сдружение „Добруджанско аграрно и бизнес училище“ и са част от ивформационната кампания „ОСП за устойчив растеж: Мисията възможна“.
На срещите ще бъдат представени бизнес планове в сферата на устойчивото земеделие, отличени в онлайн състезание. Всички присъстващи ще могат да наблюдават на живо кулинарна демонстрация, представена от шеф готвачи от Института за кулинарни изкуства, с акцент върху устойчивото готвене и използването на екологично чисти земеделски продукти.
В програмата са предвидени и презентации на теми: Как да създадем печеливш бизнес проект? Какви качества трябва да притежава един предприемач, за да е успешен? Ще бъдат представени и успешни, работещи проекти в сферата на туризма и селското стопанство, финансирани по Програмата за развитие на селските райони.
Добави коментар