Къде в София остават на сухо 

10:33, 10 май 17 / Общество 25 274 Шрифт:
Topnovini

На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Борово“ жк. „Борово“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Природа“, ул. „Родопски извор“, ул. „Пирински проход“, ул. „Ястребец“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Родопски извор“ ъгъла с ул. „Борово“.

На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Ген. Стефан Тошев“ жк. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Дойран“, бул. „Гоце Делчев“, ул. „Хубча“, ул. „Пирински проход“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пирински проход“ ъгъла с ул. „Ген. Стефан Тошев“.

На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарни хидранти на бул. „Варна“ кв. „Вердикал“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Вердикал“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Вердикал“ на площада.

На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран и водомерна ул. „Тъжа“ вилна зона „Косанин дол“, ул. „Роса“ вилна зона „Градището“, община „Панчарево“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: Вилна зона „Градището“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ралица“ ъгъла с ул. „Младежка“.

На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Десислава“ кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Орешарска“ от  ул. „Герганица“ до ул. „Севстократор Калоян“, ул. „Скакавица“ ул. „Десислава“ от ул. „Герганица“ до ул. „Севстократор Калоян“, ул. „Байкал“ от ул. „Герганица до ул. „Десислава“ , ул. „Терелик“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Герганица“ ъгъла с ул. „Орешарска“.

На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юндола“ кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Юндола“ от ул. „Георги Пеячевич“ до ул. „Велчо Атанасов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Юндола“ ъгъла с ул. „Георги Пеячевич“.

На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Летец“ кв. „Доброславци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Доброславско шосе“ от ул. „Уршак“ до ул. „Монова могила“

ул. „Бяла земя“, ул. „Градище“, ул. „Типченица“, ул. „Гардения“, ул. „Масларска“, ул. „Шумка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. 79 вилна зона „Симеоново - Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 79

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шумако“ ъгъла с ул. 79.

На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Перуника“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Чукура“, ул. „Троянски път“, ул. „Перуника“ от ул. „Асен Игнатов“ до ул. „Троянски път“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Перуника“ ъгъла с ул. „Троянски път.

На 11 май 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ковачка“ кв. „Сеславци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Боримечката“, ул. „Ковачка“, ул. „Бързачка“, ул. „Баба Тонка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боримечката“ ъгъла с ул. „Ковачка“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството ( www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама