Валентин Радев: Ще работим в дух на приемственост и надграждане на направеното досега

17:01, 04 май 17 / Общество 25 216 Шрифт:
Topnovini

Министър Валентин Радев изказа благодарност към всички свои предшественици, работили за доброто име на Министерството на вътрешните работи у нас и в чужбина. "Надявам се на приемственост, ще се опитам да добавя към направеното досега, така че МВР да подобрява работата си“, заяви министър Радев по време на церемонията по приемане на поста.

Вътрешният министър потвърди и от свое име оценката на министър-председателя Бойко Борисов, че МВР и служебното правителство са се справили много добре с провеждането на изборите. Той коментира, че предстои да се запознае със състоянието на министерството и с многото добри неща, които са направени във времето. По думите му: "Където има слабости – включително статута и мотивацията на личния състав, заедно в диалог със синдикатите да направим добри стъпки в правилната посока".

Разум, вяра, мъдрост и успех – пожела досегашният министър на вътрешните работи Пламен Узунов. Той подчерта, че очакванията на обществото и на гражданите към министерството са големи. Припомни, че паралелно с това предстои и решаването на наболелите проблеми на служителите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама