Търговище ще бъде домакин на националния бизнес форум „Силни региони за силна икономика”

12:31, 02 май 17 / Икономика 25 1017 Шрифт:

С подкрепата на областния управител Валери Симеонов в Търговище ще се проведе бизнес форум „Силни региони за силна икономика”.  Организатор е списание „Бизнес клуб“ в партньорство с водещите бизнес организации в страната. 

Сред лекторите ще бъдат евродепутатът Андрей Новаков, представители на Българската търговско-промишлена палата, Асоциацията на индустриалния капитал в България, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия и др.

Темите на форума ще бъдат свързани с инвестиционната активност и насърчаването ѝ, европейските финансови механизми в подкрепа на предприемачеството, публично-частните партньорства, връзката между образование, наука и бизнес и др.    

Форумът ще се проведе на 11 май в зала 74 на Общината. Дискусията ще бъде открита от кмета д-р Дарин Димитров в 13 часа. Събитието е отворено за всички желаещи и е с вход свободен, информираха от пресцентъра на местната администрация.

Вечерта ще продължи с концерт-спектакъл „Свята земя българска“ с изпълнения на народната певица Поли Паскова и ансамбъл „Чинари“ и водещ Шкумбата. Концертът ще се проведе на откритата сцена пред Художествена галерия „Никола Маринов“ от 18 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама