Утре спират водата в някои части на столицата 

10:40, 02 май 17 / Общество 25 206 Шрифт:
Topnovini

"Софийска вода" ще спира водата в някои части на столицата, съобщиха от дружеството. На 3 май  2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 29  жк. „Дружба“ I, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Искърско шосе“ от бул. „Брюксел“ до бул. „Кръстю Пастухов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Искърско шосе“ ъгъла с ул. „Тоше Делииванов“.

На 3 май  2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Елин Пелин“  жк. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Елин Пелин“ от ул. „Арх. Йордан Миланов“ до ул. „Митрополит Кирил Видински“ 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Митрополит Кирил Видински“ ъгъла с ул. „Елин Пелин“.

На 3 май  2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Драгоман“  кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Драгоман“ от ул. „Бойчо Огнянов“ до ул. „Любляна“ 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: „Драгоман“ ъгъла с ул. „Любляна“.

На 3 май  2017 г. (сряда), във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Евлия Челеби“  кв. „Карпузица“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Княжевска“ от ул. „Кореняците“ до пл. „Сред село“

по  ул. „Кореняците“ от ул. „Княжевска“ до ул. „Боженци“, ул. „Звездица“

по ул. „Войводина могила“ от ул. „Звездица“ до пл. „Сред село“,

по ул. „Боженци“ от ул. „Кореняците“ до пл. „Сред село“ 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:площад  „Сред село“.

На 3 май  2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дунав“  Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Тимок“ от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „Дунав“ 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Дунав“ ъгъла с ул. „Тимок“.

На 3 май  2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Христо Благоев“  жк. „Разсадника – Коньовица“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Св. Тома“ от ул. „Христо Благоев“ до ул. „Рибен буквар“ 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Св. Тома“ ъгъла с ул. „Христо Благоев“.

На 3 май  2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Градина“  кв. „Челопечене“ , се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Яне Стоянов“, ул. „Латинка“, ул. „Карашка“, ул. „Лесновска“ 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Яне Стоянов“ пред ОДЗ 58.

На 3 май  2017 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Слатинска река“  жк. „Христо Смирненски“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Нектар“, ул. „Слатинска река“ №12 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нектар“ ъгъла с ул. „Слатинска река“ .

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама