Къде няма да има вода в София

10:53, 24 апр 17 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Заради ремонти и изграждане на сградно  водопроводно отклонение на ул. „Брегалница“  Център, се налага спиране на водоподаването на 25 април 2017 г. (вторник). Вода няма да има от 10:00  до 17:00 часа в района на: по ул. „Брегалница“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Пиротска“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пиротска“ ъгъла с ул. „Брегалница“.  

На 25 април 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Царибродска“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Царибродска“, ул. „Димитър Петков“, бул. „Тодор Александров“, бул. „Александър Стамболийски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Царибродска“ ъгъла с бул. „Александър Стамболийски“.  

На 25 април 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. 8  кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 8, ул. 46, ул. 30, ул. 5. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 8 ъгъла с ул. 37.  

На 25 април 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Буземска“  кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Камелия“ от ул. „Рождество“ до ул. 687, по ул. 688 от ул. „Народно хоро“ до ул. „Маестро Кънев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Камелия“ ъгъла с ул. 688.  

На 25 април 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шандор Петьофи“  Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Шандор Петьофи“ от ул. „Княз Борис I“ до ул. „Цар Петър“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шандор Петьофи“ ъгъла с ул. „Цар Петър“.  

На 25 април 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Котел“  жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: По ул. „Котел“ от бул. „Арсеналски“ до ул. „Димитър Хаджикоцев“ . При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Котел“ ъгъла с ул. „Димитър Хаджикоцев“.  

На 25 април 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Магкахан“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Макгахан“, ул. „Уошбърн“, ул. „Кочо Честименски“, ул. „Никола Войновски“ . При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Макгахан“ ъгъла с ул. „Найден Георгиев“.  

На 25 април 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Иван Щерев“ жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Слатинска“, ул. „Борис Новоселски“, ул. „Иван Сергиев“, ул. „Боян Магесник“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боян Магесник“ ъгъла с ул. „Иван Щерев“.  

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството -http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx . “Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама