За първи път Община Пловдив ще връчи Годишни награди за постижения в туризма

18:10, 19 апр 17 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Официалната церемония по връчване на годишните награди в туризма на Община Пловдив за 2016 година ще се състои в четвъртък, 27 април 2017 г., от 19:00 часа в хотел Holiday Inn - Пловдив. В рамките на събитието ще бъдат отличени представители на туристическия бранш в следните пет категории: „Най-оригинален  нов туристически продукт за град Пловдив“, „Най-оригинално събитие в областта на туризма в град  Пловдив“, „Най-висока заетост на легловата база “ - места за настаняване клас А , „Най-висока заетост на легловата база“ - места за настаняване клас Б и „Любимо заведение в Пловдив“. Резултатите от надпреварата са вече известни.

Припомняме, че в категориите „Най-оригинално събитие в областта на туризма в град Пловдив“ и „Любимо заведение“ излъчването на победителите се осъществи посредством анкетни проучвания и онлайн гласуване на гражданите, които приключиха на 31 март 2017 година.

В категории „Най-висока заетост на легловата база от клас А“ и „Най-висока заетост на легловата база от клас Б“ победителите  са определени  на база  статистическите данни  за реализирани нощувки, предоставени от Националния статистически институт (НСИ).  

Експертна комисия от Консултативния съвет по въпросите на туризма към Община Пловдив излъчи победителите  в категория „Най-оригинален нов туристически продукт за град Пловдив“ на база подадени кандидатури.  Ще бъдат поощрени най-добрите практики в туристическата дейност за града, както и ползотворните партньорства между бизнеса и местната власт.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама