Спират утре водата в някои части на София

16:39, 18 апр 17 25 243 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Утре - сряда 19 април, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Св. Наум“ в жк. „Лозенец“, от фирма „Софийска вода“ ще спрат водата от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Св. Теодосий Търновски“ от ул. „Кръстьо Сарафов“ до ул. „Йоан Екзарх“, по бул. „Св. Наум“ от ул. „Св. Теодосий Търновски“ до бул. „Черни връх“, хотел „Хемус“ по ул. „Кръстьо Сарафов“ от ул. „Св. Теодосий Търновски“ до ул. „Милин камък“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Теодосий Търновски“, на ъгъла с ул. „Св. Наум“.

На 19 април ще бъде спряна водата от 9:00 до 17:00 часа и за клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул.„20-ти април“, от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Лайош Кошут“,

по ул. „Лайош Кошут“, от ул. „Христо Ботев“ до ул. „20-ти април“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „20-ти април“ ъгъла с ул. „Лайош Кошут“.

На 19 април 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поп Богомил“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Поп Богомил“ от ул. „Будапеща“ до ул.„Веслец“При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Поп Богомил“№19.  

Също в сряда ще бъде спряно водоподаването от 9:30 до 18:30 ч. за клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул.„Козлодуй“, от бул. „Княгиня Мария Луиза“ до ул. „Цар Самуил“, по ул. „Цар Самуил“ от ул. „Селиолу“ до ул. „Козлодуй“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козлодуй“ ъгъла с ул. „Цветан Минков“. 

На 19 април 2017 гвъв връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Бистришко шосе“ с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на илна зона „Бункера“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бистришко шосе“ ъгъла с ул. „Юрушка църква“. 

На 19 април 2017 г., във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велчо Атанасов“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Блага Димитрова“ от ул. „Велчо Атанасов“ до ул. „Георги Пеячевич“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Блага Димитрова“ ъгъла с ул. „Петър Богдан“. 

На 19 април 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Капитан Райчо Николов“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района наул. „Капитан Райчо Николов“ от ул. „Бесарабия“ до ул. „Рилска обител“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Капитан Райчо Николов“ ъгъла с ул. „Бесарабия“. 

На 19 април 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III“ с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Аличо“ от ул. „Пейо Яворов“ до ул. . „Цар Борис III“ .

На 19 април 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канал на бул. „Лазар Михайлов“ кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Лазар Михайлов“ от ул. „Родна песен“ до ул. „Глас народен“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Лазар Михайлов“ ъгъла с ул. „Геле Китов“ .

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама