Награди ГЕРОИТЕ отличават примери в доброволчеството, събират номинации

08:50, 15 апр 17 25 361 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-голямата платформа за доброволчество в България - TimeHeroes.org, отвори номинациите за първите си Годишни награди за доброволчество ГЕРОИТЕ. Наградите ще отличат хора и организации, допринесли за развитието на доброволческата култура в България. Отличените ще бъдат обявени на тържествена церемония на 11 май.

До 23 април, на awards.timeheroes.org всеки може да номинира доброволци, неправителствени организации, компании, журналисти и др. за конкретни техни действия в сферата на доброволчеството в периода април 2016 г. – март 2017 г.

Журито търси прояви и практики, които са вдъхновяващи, смели, израз на активна общественополезна дейност и позиция, или пример за значително положително въздействие върху дадена кауза или общност.

От 2012 г. досега TimeHeroes.org помага на българите да подкрепят социални и културни инициативи с времето и уменията си. С над 33 000 регистрирани доброволци, обединени около каузите на 550 неправителствени организации (НПО) в над 155 населени места в страната, платформата е основният, и често единственият, източник на доброволци за българските НПО. TimeHeroes помага още за развиването на културата на доброволчеството сред българските ученици, компании, както и сред хората в активна пенсионна възраст.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама