Божинов: Не можеш да кажеш, че си независим лидер, когато имаш зависимости в миналото

17:31, 31 мар 17 / Политика 25 511 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Народът е мъдър, той силно искаше промяна, той искаше край на управлението на ГЕРБ. Той не повярва на всичко, което ние говорим. Не можеш да кажеш, че си независим лидер, когато хората знаят, че имаш зависимости в миналото", заяви в изказване пред НС на БСП Георги Божинов, който не попадна в кандидат депутатските листи след въвеждане на лимит от 12 години. Това съобщи БГНЕС.

Днес се вдига цената на тока и никой от лидерите не попита обосновани ли са ви разходите за разширението на Чирен, като правите сондажи, защо не попитате, че първият е разхерметизиран, вторият е блокиран, това го плащаме ние. Защо не попитате, като одитът на ЕРП-та показва, че десетки, стотици, милиони, е платил българският народ за инвестиции, а те не са направени, а са изнесени, но вдигате цената. Защо вдигат цената на водата, защото са златни водопроводите, но не защото са подменени и направени, а защото са били източник за корупционни разходи и приходи.

Този, който мълчи, мълчи, защото е зависим от онзи, който стои зад тези схеми, каза още той. Според него победата на изборите е като бременната жена - или е победила на изборите, или ги е загубила. След загубата, следва достойно поведение, а не обяснение и като кажеш ние продължаваме промяната, аз ще го приема, но след закриването на паралелната държава, следва разкриването на механизмите, и ако аз съм вътре, си отивам, коментира Божинов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама