Гриша Ганчев: Някои хора не пожелаха да влязат на търга

16:46, 30 мар 17 / Спорт 25 744 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Имаше търг, някои хора не пожелаха да влязат, направиха панаирите, ние си подадохме офертата, госпожата е решила, че ще прекрати търга и това е. Има големи комплексари във футбола в България в момента и панаирите постоянно трябва да са на "Армията", когато всичко трябва да е в реда на нещата", коментира собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев, след като търгът за активите на оригиналното дружество бе отменен. Това информира БГНЕС.

До провала на търга се стигна, след като феновете на тима не допуснаха изпълнителния директор на ЦСКА 1948 Никола Газдов да влезе в административната част на стадион "Българска Армия" и да подаде документира за участие. Според Ганчев обаче, Газдов сам не е пожелал да подаде документи. "Имаше търг, някои хора не пожелаха да влязат, направиха панаирите, ние си подадохме офертата, госпожата е решила, че ще прекрати търга и това е. Причината е, че не е бил осигурен достъп, полицаите осигуриха и достъп, и всичко, за да се проведе търгът", каза Ганчев.

"Има големи комплексари във футбола в България в момента и панаирите постоянно трябва да са на "Армията", когато всичко трябва да е в реда на нещата. Как кой, вие да не сте паднали от небето? Това са комплекси, той си ги избива, сигурно като малко дете му се е искало да е еди-какво си. Аз не коментирам дали е той, или някой друг", допълни собственикът на ЦСКА-София на въпрос дали визира Кирил Домусчиев.

"Чакаме следващия търг и си участваме. Не знам да има такъв отбор, аз не съм чувал. За кое трябва да се отказвам? Защо да ми писва, такъв е животът. Тук всеки си иска да се прави на интересен и на маймуна. ЦСКА си е тук, на "Армията", ЦСКА е хората, какво друго? Единият им човек беше тук, другите им две фирми бяха сложени на "Васил Левски". Ако тоя беше успял да влезе, а той не искаше според мен, щяха да кажат, че ония оттатък да кажа, че не са били допуснати. Сега ни предстои важен мач в събота. Мач като всеки един от първенството, за всеки мач дават три точки, надявам се нашите играчи да излязат мобилизирани и да спечелят", каза още Ганчев.

Той разкри, че скоро клубът ще разполага с нова емблема по повод 70-та годишнина на ЦСКА. "В ход е новата емблема, за 70-та годишнина на ЦСКА. Ще я пуснем следващата седмица по медиите, много е хубава, абсолютна същата, с леки подобрения".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама