Полезното авокадо има нужда от любов

10:06, 10 мар 17 / Свят 25 1025 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Авокадо в салата, авокадо за закуска, авокадо като предястие. През последните години авокадото се наложи като предпочитана добавка към храненето на повечето хора. Освен, че е много вкусно, то е и изключително полезно, както за цялостното състояние на организма, така и за хората, които се опитват да се хранят здравословно. foodpanda подбра любопитни факти за вкусния плод, за да ви вдъхнови да го консумирате по-често.

Авокадото е подходящо за консумация, както от бебета, така и от възрастни. То е богато на разтворими и неразтворими фибри. Консумацията на авокадо намалява лошия холестерол. Авокадото е един от малкото плодове, които съдържат мононенаситени мазнини. Авокадото съдържа над 20 витамини и минерали, полезни за вас и вашия организъм.

Авокадото е узряло, когато стане по- тежко и при лек натиск, промени цвета си към кафяво. То узрява по- бързо от банан. Авокадото е едно от най-евтините средства да забавите стареенето на кожата си. Дървото на авокадото има нужда от любов. Ако се грижите с любов към дръвчето, то ще роди много повече плодове. Има хора, които им говорят.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама