„Нова република“ ще създаде структури и в смесените общини на Шуменска област

14:29, 30 яну 17 / Политика 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-новата формация в България, надпартийната платформа „Нова република“, ще съдаде свои структури и в общини, които са смятани за монопол на ДПС, това разкри пред Topnovini.bg председателят на ДСБ Радан Кънев. Той бе в Шумен, за да се срещне с общински структури на ДСБ в Шуменска област. Пред активистите Кънев изложи акцентите в дейността на „Нова република“ и посланията към избирателя.

„Смятам, че в стратегическа перспектива, в т.нар.смесени райони има огромен потенциал. Това са уморени и разочаровани от корупцията хора, които могат да бъдат привлечени. Те ще търсят свое представителство“, сподели Кънев.

Като неуспешен той определи опита с „Народна партия „Свобода и достойнство“. Станали известни видимите влияния от Република Турция и от партия ГЕРБ.

По неговите думи навлизането на български партии сред турското население е гаранция за недопустимо влияние на Турция върху вътрешните работи на страната.

Лидерът е убеден, че българи, турци и роми трябва да бъдат заедно в една политическа листа. В една национална и отговорна политика това било задължително.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама