Нова Република вече има структура във Варна

13:50, 30 яну 17 / Политика 25 452 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„От Варна имаме да съобщим една лоша новина за ГЕРБ и БСП – Нова Република расте и прави своите регионални структури. Ние сме и ще бъдем единствената дясна алтернатива на ГЕРБ в следващия парламент.“ Това обяви Радан Кънев днес при представянето на първата регионална структура на надпартийната платформа, която е учредена в морската столица.  Сред учредителите е общинският съветник Григор Григоров. „Аз бях избран за общински съветник от Реформатори-Патриоти, защото трябва да покажа на варненци далаверите на Янко Станев. Сега обаче съм в шок, защото разбрах, че този човек и брат му ще представляват Реформаторския блок във Варна. Аз нямам какво да правя заедно с тези хора. Продължавам за истинска промяна като част от Нова Република“, обяви съветникът.. 

Инициативата за Нова Република във Варна е създадена от Явор Иванов, Петър Фотев, Весел Ханджиев, Марияна Захариева, Светлана Гроздева, Емил Константинов, Григор Григоров, Михаил Николов, Цветомир Петров, Георги Цветков, проф. Димитър Камбуров, Дорет Димитрова, Деян и Калоян Иванови. 

Полагат се много усилия десните хора да бъдат объркани и да им бъде внушено, че са деца на разведени родители, които трябва да избират кого да обичат повече. „Не. Десните хора не са объркани деца. Точно обратното – от срещите си с тях аз виждам отговорни и загрижени родители, които трябва да направят избор за децата си. А изборът е следният – от едната страна сме ние, принципните политици, които искат истинска промяна; от другата страна са ГЕРБ и неговият килер“, каза Кънев.

Мартин Димитров заяви, че първата стъпка на Нова Република ще бъде отмяна на данък „Уикенд“, който тормози малкия и семейния бизнес. „После ще въведем антикорупционна прокуратура по румънски модел. Така растежът може да бъде поне 6 - 7% на година и за един мандат доходите на българите да нараснат с над 50%. Това е истинската дясна политика – нито БСП, нито ГЕРБ могат да повишат рязко доходите“, обясни Димитров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама