Задържаха домови крадци в Стара Загора

10:12, 30 яну 17 25 520 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама мъже крали от домове в Стара Загора са задържани, съобщиха от полицията.

 В ОДМВР в събота, на тел.112, е получено съобщение, че са забелязани двама мъже да проникват в апартамент, намиращ се на първи етаж в жилищна сграда в  Стара Загора, на ул. "Генерал Столетов".

Изпратеният патрулен полицейски екип задържа на място Н. Н., на 42 г., от Варна, който скочил през северната терасата на апартамента. Няколко часа по-късно, в района на жп гара Стара Загора, екип на Зонално жандармерийско управление Кърджали е установил и задържал и второто лице - Д. С., на 33 г., от Силистра.

При извършения оглед са намерени и иззети следи и вещи, съотносими към извършеното престъпление, а при извършен личен обиск на Н. Н. са намерени и иззети фенерче, гумирани ръкавици, накити от бял и жълт метал и др.

Във Второ районно полицейско управление е образувано досъдебно производство, а Н. Н. и Д. С. са задържани за срок до 24 часа.

С постановление на Районна прокуратура Стара Загора на двамата е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 72 часа. Работата по случая продължава.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама