Емил Христов:Опровергаваме лъжите на БСП със 101 пъти казване на истината

09:01, 30 яну 17 / Политика 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
“В понеделник, по време на редовното заседание на Общинския съвет, ще бъде приет и Отчетът на кмета Живко Тодоров за изминалата година. Той е качен на сайта на администрацията, влезте и прочетете какво свършихме през 2016 година. Направени са много неща, видими са, въпреки че ни обвиняват в обратното“, каза Емил Христов, общински ръководител на ГЕРБ в Стара Загора и председател на Общинския съвет.  „Отново от БСП излизат по медиите и сипят обвинения за липса на дейности, които са доказани с цифри и факти. 100 пъти да казват лъжите си, ние 101 пъти ще им казваме и доказваме истината“, категоричен бе Христов по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в града. На срещата-разговор присъстваха и зам.-кметовете на Стара Загора Иванка Сотирова, инж. Янчо Калоянов и Красимира Чахова, ръководството на структурата на АБ Център, общински съветници, старозагорските депутати от ГЕРБ в 43-тото НС, членове и симпатизанти на партията.

 „Такива мащаби и интензивност на работа не е имало в Стара Загора до този момент. Това се случва благодарение на добрата работа както от страна на общинската администрация, но и от правителството на Бойко Борисов. Това са факти, не са хвалби, защото всички сме наясно какво се свърши до тук и какво предстои, как се промени към по-добро Стара Загора“, каза инж. Янчо Калоянов, зам.-кмет по строителството. „Това са милиони инвестиции – изпълнени, а не обещани“, категоричен бе той.

„52 млн. лева са средствата отделени за образование, социални дейности, култура, младежки дейности. Важно е да си говорим с цифри и факти“, обясни ресорният зам.-кмет Иванка Сотирова.

 „Тази година са заделени за спорт около 3 млн. лева. Има предвидени средства за рехабилитация на физкултурни салони. Предстои да бъде подменена настилката на загряващата лекоатлетическа писта. Залата за художествена гимнастика ще отговаря на всички изисквания за практикуване на този вид спорт. Ремонт има заложен и за помощната зала в стадион „Берое“, обяви зам.-кметът Красимира Чахова.

Старозагорските народни представители от ГЕРБ в 43-тото НС д-р Кирил Добрев, Пламен Йорданов и Маноил Манев, споделиха своите виждания за предстоящите избори. „Управлението на града, в синхрон с управлението на държавата, води до тези добри резултати, които виждаме“, споделиха те. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама