Николай Гочев е автомобилист №1 на Варна за 2016 г.

08:25, 30 яну 17 / Спорт 25 499 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Европейският шампион в офроуд дисциплината БАХА Николай Гочев бе обявен за автомобилист №1 на Варна за 2016 г. Купи и грамоти получиха също и други варненски пилоти и навигатори от националния рали шампионат, както и призьорите в националния ретро рали шампионат.

Николай Ковачев и Росен Колев получиха своите отличия за първо място в генералното класиране на ретро шампионата, Детелин Нанев и Габриела Нанева - за второто място в шампионата, а Георги и Светлана Георгиева - за третото си място. Георги Георгиев получи и купа за шампионската си титла в дисциплината слалом. Награди получиха също навигаторът Янаки Янакиев - с принос за вицешампионската титла на пилота Йордан Атанасов; Станислав Владимиров - шампион в клас RC3; Тодор Атанасов и Иван Минев - шампиони в клас НС4; Боян Безус и Димо Бозуков - трети в клас RC4.

Отличия имаше и за шампиона сред навигаторите в рали шампионата - Давид Кварацхелия (Давидоне), вицешампиона Йордан Атанасов, както и за Здравко Минев - второ място в клас RC3, но поради здравословни и лични причини тримата отсъстваха.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама