Приемат бюджета на община Стара Загора

07:33, 30 яну 17 25 415 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Приемане на бюджета на община Стара Загора за 2017 година е основната точка в дневния ред на днешното заседание на Общинския съвет.

Общо по 54 точки ще вземат решения местните старейшини. Те трябва да приемат Годишна програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост през 2017 г. и  годишен отчет за изпълнение на програмата за управление на Община Стара Загора за 2016 г. На второ четене общинските съветници ще дискутират Наредба на община Стара Загора за водене на Регистър на общинските детски градини и центрове за подкрепа за личностно развитие  и Наредба за организация на предучилищното образование в община Стара Загора.

Ще трябва да се обсъждат и Допълнение и изменение на Наредбата за управление на отпадъците и опазване на чистотата на територията на община Стара Загора, както и  изменение и допълнение на Наредба за критериите и условията за финансово подпомагане дейността на отделните и обединени спортни клубове.

Съветниците ще разглеждат още разпределение на жилищата от общинския жилищен фонд за 2017 г. ,  годишен отчет за дейността на обществения посредник и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама