Приключват номинациите за кандидат депутати на БСП в Разградско

07:19, 30 яну 17 / Политика 25 647 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Приключват номинациите за кандидат депутати на БСП в Разградско, съобщи областният председател на партията Наско Анастасов. Той посочи, че шест от общинските структури на БСП в областта вече са провели конференциите и са направили своите номинации. Последната общинска конференция е на социалистите в Кубрат, тя е насрочена за първи февруари.

Анастасов коментира, че наблюденията му от вече провелите се конференции са, че социалистите искат да има нови лица в листите.

Той добави, че  общинската конференция на БСП в Разград е номинирала бившия директор на „Водоснабдяване-Дунав“ Евгени Ганев, юриста Добрин Добрев, директора на Филиала на Русенския университет в Разград Станка Дамянова, бившият кмет Денчо Бояджиев и бившия областен управител адвокат Стоян Димитров.

Сред издигнатите от структурите в Лозница и Цар Калоян са Татяна Буруджиева, Станка Дамянова и Найден Късов. В Самуил пък са предложили Светлана Шаренкова.

Окончателната листа ще бъде подредена от Областния съвет на БСП в Разград. По устав Националният съвет на партията ще определи водача на листата в региона за парламентарните избори на 26 март. Това ще стане след конгреса на социалистическата партия, предвиден за 4 и 5 февруари.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама