Веселин Марешки се срещна с граждани в Търговище

22:56, 29 яну 17 25 548 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
До една година да бъде решен проблема с горивата, в същия срок да бъдат обновени сградите на училищата в цялата страна. Това обеща при среща със симпатизанти в Търговище лидерът на партия „Воля” Веселин Марешки. „Ще изградят модели за борба с корупцията и контрабандата и ще решат тези проблеми.” обяви категорично бизнесменът.

Други приоритети на новата политическа формация е грижата за възрастните хора, както и модерни спортни съоръжения и площадки за младите хора.

Той  сподели идеята си да се обгради с почтени хора – специалисти, знаещи, можещи, професионалисти, които да работят в полза на цялото обществото. „Идеята е не да вземем колите и другите условия на малък брой хора. Не да накараме някой да живее по-зле, а да живеем всички много по-добре. Това е моята мечта.“ обяви Марешки.

Той категорично отрече възможността да влезе в коалиции с останалите партии след предсрочните избори.  „Ако БСП и ГЕРБ са преди нас на тези избори, аз по-добре да се отказвам. Това означава, че хората харесват да бъдат лъгани, мамени и ограбвани. На кого му трябва аз да бъда коалиционен партньор с когото и да е? Ако е такава волята на народа и аз вляза във властта, няма нужда от никакви коалиции. Само ако сме заедно на 26 март можем да направим тази промяна, за която мечтаем.“ 

На срещата в Търговище Марешки представи екипа си, с които ще работи в региона. Координатор на движението е юриста Ангелинка Николова, а технически координатор Грета Минчева (технически координатор).  Офисът на „Воля”  е на ул.“Бенковски“ 1.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама