„Любов и вино“ в Русе започва с „Бел Ами“

17:38, 29 яну 17 / Култура 25 450 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„В парижкото общество се появява един чаровен и амбициозен провинциалист, който събужда интереса на всички дами. Той иска успех, иска пари и всички красиви жени. Ще успее ли да постигне мечтите си и каква е цената, която ще плати?“.

Това разкрива пиесата на Юрий Дачев, създадена по едноименния роман на Ги дьо Мопасан, с която ще бъде открит Арт салон „Любов и вино“ през тази година.

Представлението на Малък градски театър „Зад канала“ е на 31 янауари, вторник, от 19 ч. на Голямата сцена в Доходното здание в Русе.

Постановката е на Бина Харалампиева. В подготовката на сценографията и костюмите са се включили в Петя Стойкова и Елица Георгиева. Музиката е на Асен Аврамов.

Сред участниците са Калин Врачански, Петър Калчев, Луиза Григорова, Герасим Георгиев - Геро, Василена Атанасова, Алиса Атанасова, Таня Пашанкова, Христина Караиванова, Владимир Зомбори, Васил Банов, Владимир Димитров и Атанас Чопов.

Организатори на Арт салон "Любов и вино" 2017 са Община Русе, ОП „Русе арт“, Клуб на дейците на културата и ДТ „Сава Огнянов“ – Русе. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама