Хасковлии: Общината не се справи със снегопочистването

18:21, 14 яну 17 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За пореден ден община Хасково не може да се справи с почистването на снега по улиците в областния град, въпреки съобщенията, че всичко е под контрол. Вчера Topnovini.bg показа със снимки, как ул. „Ген. Колев“  е недостъпна за пешеходците заради заледяванията.

Днес на редакционната поща получихме снимки, които показват, че ситуацията на ул. „Днепър“ не е по-различна от тази в много квартали. Оказва се, че никой не е направил и най-малкото за изчистването на ул. „Днепър“.  



Радослав Илиев живее на въпросната улица, която няколко дни след обилния снеговалеж остава непроходима. Хасковлията е възмутен, че там не е минал снегорин. „Плащаме данъци, а нищо не е направено“, казва той.

Оказва се, че живеещите на „Днепър“ са заклещени заради снега. Там има и възрастни хора, за които излизането навън е абсолютно невъзможно. Пенсионерка обясни, че не може да отиде дори до близкия параклис, защото се страхува.  

От кметството за пореден ден разпространяват съобщения, че стръмните улици са опесъчени и се работи. Това обаче не е така, показва нашата проверка. Ул. „Днепър“ е стръмна, там обаче не е направено нищо.

В безобразно състояние са повечето улици в кв. „Тракийски“.



Неприемливо за хасковлии е „почистването“ и на Главната улица в Хасково. Купчини сняг, заледявания и киша могат да се видят в Пешеходната зона.

Работи се за извозването на купчини сняг от паркинги и пешеходни зони, казват от кметството. Днес това се случваше само в района на кметството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама