Наградиха победителите от конкурсите за празнична украса в Търговище

15:59, 29 дек 16 25 412 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес бе награждаването на най-красивите празнични украси от конкурсите на Община Търговище. Събитието се проведе в зала 28 в присъствието на кмета д-р Дарин Димитров, секретарят Христалина Халачева и журиращите комисии.

Д-р Димитров сподели, че оценява високо положените усилия на всички участници. „Благодаря Ви, че отделихте емоция и време, за да създадете по-празнично настроение и красота в населените места. Инициативите ще продължат и през 2017 година. Очаквам в тях да се включат повече участници”, заяви той преди на награди победителите.

В конкурса за коледна украса в селата бяха отличени селата Драгановец, Божурка и Дългач, който получиха по 100 лв, 200 лв и 500 лв за обогатяване на празничните им декорации. Бе връчена и поощрителна награда на кв. Въвел от 100 лв.

Първата награда в категорията за частни сгради и домове в града е за усилията на живущите на ул. „Паисий”, бл. 5, вх. Б, които получиха 200 лв. Поощрение в размер на 100 лв. бе връчено и на красиво украсената къща на Милена Узунова от с. Стража. Наградата от 100 лв. получи и един търговски обект.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама