Четири деца на загинали полицаи получиха подаръци за Коледа

11:25, 23 дек 16 25 506 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четири деца на загинали и пострадали служители от системата на МВР в Плевен получиха подаръци. Дарението бе връчено лично от директора на Областната дирекция на МВР старши комисар Красимир Начев. Инициативата е част от благотворителна кампания на МВР, организирана съвместно с частни фирми . Старши комисар Красимир Начев пожела на младите синове и дъщери на загинали и пострадали колеги, да пазят и градят духовните ценности на нацията ни и да следвате примера на своите родителите за всеотдайност и смелост.

Той им пожела весели Коледни и Новогодишни празници и ги увери, че той самият и колегите му в областната дирекция са готови да им помогнат с каквото могат, винаги, когато имат нужда. Пожела здраве и много успехи в училище. Подаръци получиха Бетина Спасова, Татяна Бонева, Красимир и Ивона Накови.

Бетина Спасова е дъщеря на полицай Светослав Спасов от РУ Левски. Той е ранен през 1999 година. В нощта на 11 май при задържане на неизвестни лица, отказали да изпълнят полицейско разпореждане и опитали да осуетят проверка, той е прострелян.

Татяна Калоянова Бонева е дъщеря на загиналия на 27 януари 2008 година полицай Калоян Бонев. Красимир и Ивона Накови са деца на старши сътрудник при Областна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Плевен, загинал на работното си място на 4 февруари 2008 година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама