Депутати откриха футболния турнир на ГЕРБ в Бургас, очакват победа на техния кандидат-президент (обновена)

13:15, 30 окт 16 / Политика 25 783 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Футболният турнир „ГЕРБ Фен Купа Бургас 2016” се проведе днес на игрищата в Спортен център „Изгрев”. Началото на състезанието, което се провежда за четвърта поредна година, бе дадено в 9.00 ч. В турнира взеха участие 16 отбора от цяла Бургаска област. За спазването на всички правила по време на двубоите се грижиха лицензирани съдии от Българския футболен съюз.

Официалното откриване беше дадено в 11.00 часа от депутата и областен председател на ГЕРБ – Бургас Димитър Бойчев. На събитието присъстваха и други народни представители от Бургас – Диана Йорданова, Иван Вълков, който е и общински ръководител на партията, Семир Абумелих, включил се като играч от отбора на ГЕРБ, както и общински съветници. Всички футболисти на партийния отбор бяха със 17-ици на фланелките, какъвто е номерът на изборната бюлетина на кандидатпрезидентската двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Турнирът премина именно под знака на предстоящите изборите на 6 ноември.

„Следващата неделя ни предстоят едни много отговорни избори. Те ще дадат посоката на развитие на България. Мисля, че всички, което сме се събрали тук, искаме страната да върви в посоката, в която се развива Бургас и областта. За това е важно да направим правилния избор на 6 ноември“, заяви Димитър Бойчев.

Диана Йорданова коментира, че всички в ГЕРБ се борят за победа на техните кандидати още на първия тур. „Полагаме всички усилия за това. Срещите вървят много успешно. Г-жа Цачева е изключително разпознаваема дама в българската политика“, заяви депутатката.

Победител в „ГЕРБ Фен Купа Бургас 2016” стана отборът на КРАСИКО, който победи на финала в изключително оспорвана среща „Воденицата“. В редовното време двата тима завършиха при резултат 2:2. Това наложи победителят да бъде определен с дузпи. КРАСИКО, в който бяха футболисти и ръководители от „Локомотив“ (Бургас), вкара един 11-метров наказателен удар повече от съперника си и се наложи с 5:4. Купата на победителите връчи депутатът Иван Вълков.

Третото място в турнира спечели ФК „Славейков“, който победи в малкия финал отбора на WORDS.

Бяха връчени и три индивидуални отличия. За най-полезен играч бе обявен вратарят на WORDS Явор Жеков. Най-добър вратар стана Мануел Марков от „Воденицата“, а неговият съотборник Стоян Стоянов взе приза за голмайстор на турнира със 7 попадения.

Още снимки от турнира вижте ТУК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама