Демонстративни срещи по ММА, бокс и кикбокс организират в Русе

20:49, 30 сеп 16 / Спорт 25 215 Topnovini
1
На 1 октомври от 19:00 часа в спортен комплекс „Дунав“ ще се проведат демонстративни срещи по бокс, кикбокс и ММА, съобщават организаторите.

Събитието се организира от Спортен клуб „Локомотив”- Русе (джудо, самбо, ММА) и е с вход свободен. Проявата е част от проект „Джудо и самбо – основа за комплексно развитие на личността и база за достигане на успехи във всяко житейско направление“, реализиран от клуба по Програма „Русе – Европейски град на спорта 2016“, с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“. 

Участие в събитието ще вземат известни русенски състезатели по джудо с успехи у нас и в чужбина. Демонстративните срещи имат за цел да покажат същността на спорта джудо и преимуществата на практикуващите го в двубои с представители на други бойни спортове. Между всяка една среща ще има демонстрация по джудо и самбо. 

Целта на проекта на СК „Локомотив“ е да популяризира на джудото сред децата и младежите в Русе, както и да ги запознае с успехите на клуба в развитието на този спорт през последните 47 години. 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани