С почетен знак бе удостоен сенсей Марин Маринов за високите постижения на карате клуб „Алеко”

16:24, 29 сеп 16 / Спорт 25 950 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На посещение в Гербовата зала на Община Свищов каратеките от карате клуб „Алеко” и техният треньор бяха приветствани от кмета Генчо Генчев. Информация за срещата съобщават от кабинета на градоначалника. 

„Шест златни и седем бронзови медала, на най-успешното и масово състезание, организирано от Европейската Годжу Карате Федерация, е повече от огромен успех за свищовския клуб по карате и за града ни. Постижения ви ни карат да се гордеем с вас! Сигурен съм, че вие ще ни прославите навсякъде по света. Никога не забравяйте от къде сте тръгнали и носете Свищов в сърцето си. Бъдете добри ученици и заедно със спортните ви постижения, съм сигурен, че ви очакват много успехи в живота.” – с тези думи кметът Генчев приветства спортистите. За високите отличия на своите възпитаници и личния пример, който дава с постиженията си /злато и сребро в дисциплините Кумите Master  и Ката Master на първенството в Австрия/, техният треньор сенсей Марин Маринов получи почетен знак от кмета на Общината, с признателност за полаганите усилия и приносът му за развитието на спорта в Свищов.

Благодарение на силното представяне на свищовските каратеки, българският национален отбор зае пето място по медали  на първенството в Щайр, Австрия. Със своите 9 златни, 1 сребърен и 12 бронзови медала българските състезатели задминаха отбори като Италия, Германия и Испания. Шест от деветте златни  и седем от дванадесетте бронзови медала на българския отбор, са на гърдите на свищовските каратисти. Със спечелването им, те допринесоха за челната позиция на България в крайното класиране на Европейското първенство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама