Продължават междупартийните нападки в Община Ветово

16:59, 30 авг 16 / Политика 25 762 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поредна серия междупартийни нападки се оформя в община Ветово, след като днес общинският лидер на партия "АБВ" Виолета Захариева разпространи писмо до медиите, озаглавено "Как общински съвет Ветово отново слага прът в развитието на общината", в което остро критикува общинските съветници от ГЕРБ и ДПС. 

Критиките са свързани с отхвърлена от общинска комисия докладна записка, която разглеждат проекти за ремонт и рехабилитация на улична мрежа и водоснабдителна система в общината. Проектите са за около 7 млн. евро. Захариева пише, че предложението е отхвърлено с гласовете на ГЕРБ и ДПС, които са посочили за аргумент липса на данни кои точно улици ще бъдат ремонтирани. Тази информация обаче, заедно с цялата документация по проектите, била достъпна на сайта на общината и е публична за разглеждане.

"Докладната ще бъде внесена отново на заседанието на Общинският съвет но ако отново се отхвърли, което и очакваме от групата съветници на ДПС и ГЕРБ, това ще бъде поредното действие за спиране развитието на общината. От това ще страдат гражданите и, които са гласували за един работещ и даващ всичко от себе си Общински съвет", пише още Захариева. 

В същото време на заседанието на местния парламент ще бъде разгледан и отчета на Безнес парк – Ветово, които нямали дейност, а управителят вземал солидна заплата. От партията канят и гражданите "да присъстват на поредното Заседание – фарс на Общински съвет Ветово". 

Пълният текст на писмото е достъпен в прикачения документ. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама