Учат бургаския бизнес как да търгува успешно с Китай

17:27, 17 авг 16 25 285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бизнес инкубатор - Бургас организира една интересна и различна информационна лекция, посветена на Китай. В еднодневен семинар ще бъдат представени практически съвети за сътрудничество с азиатския икономически тигър, съобщават от Общината.

Каква е китайската бизнес култура, кои са китайските инвеститори в България и как да търгуваме успешно с китайските партньори? - отговори на тези въпроси ще бъдат получени на 26 август между 9:30 и 17:00 часа в сградата на Бизнес инкубатора.

Обучението е предназначено за хора, стартиращи бизнеса си, мениджъри от всякакво ниво, ръководители и представители на малкия и среден бизнес.

Лектор ще бъде Иво Илиев, специалист в сферата на интернационализацията и позиционирането на чужди пазари. Той е изпълнителен директор за България в Българо-китайската търговско-промишлена палата, както и съдружник в компания за маркетингови и бизнес консултации.

Обучението е финансирано от Постоянната комисията за управление на заложените средства в общинския бюджет за създаване на условия за развитие на малки и средни предприятия на територията на община Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама