Без вода остават център, „Подуене”, „Лозенец” и още 4 столични квартала

08:19, 11 авг 16 / Общество 25 220 Topnovini
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Братя Миладинови“, Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Братя Миладинови“ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Стефан Стамболов“ ъгъла с ул. „Пиротска“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Арсеналски“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Арсеналски“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Църноок“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Арсеналски“ ъгъла с ул. „Никола Козлев“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Битоля“, жк. „Белите брези“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 23.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Лерин“ ъгъла с ул. „Битоля“.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Яребична планина“, кв. „Редута“, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Редута“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. „Редута“ и стадион „Академик“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен         водопровод  на ул. 205 вилна зона  „Малинова долина“   се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 201, ул. 202, ул. 203, ул. 204, ул. 205, ул. 206

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 201 №1.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Мадрид“, кв. „Подуене“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Мадрид“ от ул. „Алеко Константинов“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ (четни номера).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Мадрид“№16.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Бука“, вилна зона „Малинова долина - Герена“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Бука“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Бука“№8.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!