Спират водата в „Изгрев“, центъра и други части на София

07:47, 09 авг 16 / Общество 25 160 Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Латинка“ жк. „Изгрев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Латинка“ от ул. „Никола Мирчев“ до бул. „Драган Цанков“,ул. „Жетварка“ №1 и №2

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Латинка“ ъгъла с ул. „Жетварка“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Димитър Горов“ Център, община „Оборище“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Димитър Горов“ от ул. „Ангиста“ до ул. „Св. св. Кирил и Методий“ и по ул. „Св. св. Кирил и Методий“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Чумерна“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. св. Кирил и Методий“№9.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Стубела“ с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „3-ти март“, ул. „Воденицата“, ул. „Шабаница“, ул. „Ботунски път“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред детската градина.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Бенковски“ кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Митрополит Кулевит“ и ул. „Георги Бенковски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Бенковски“ №1.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Извор“ кв. „Ботунец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Извор“, ул. „Шопска“, ул. „Искър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Извор“ ъгъла с ул. „Шопска“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Любен Каравелов“ с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Любен Каравелов“, ул. „Мито Войнишки“, ул. „Никола Петков“, ул. „Цар Борис III“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любен Каравелов“ ъгъла с ул. „Хан Аспарух“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Йованец“ с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Урвич“, ул. „Йованец“ №3 и №3А, ул. „Иван Шишман“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Урвич“ ъгъла с ул. „Падинето“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Извор“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Извор“ от ул. „Янко Панайотов“ до ул. „Янко Велинов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Извор“ ъгъла с ул. „Янко Велинов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121. 

 

 

 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!