Компютърни спецове разкриват IT новостите пред бургазлии

07:28, 06 авг 16 / Общество 25 133 Topnovini
Компютърни специалисти се събират днес във Флората. Поводът е BurgasConf – техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти. Това е четвърто поредно издание, което се организира съвместно с BurgasLab и с подкрепата на SiteGround.

Началото на BurgasConf е 9.30 ч., а краят е в 18 ч. днес.

Ентусиастите от пътуващата конференция ще разкрият новостите при web, desktop, мрежовите и интернет технологиите, при езиците за програмиране, хардуера и всякакви техни комбинации и приложения, обясниха организаторите.

Сред лекторите са Венцислав Николов - програмист и организатор на Elixir Sofia meetup. През деня пише основно на Ruby, а вечер на Elixir.

Леон Анави - софтуерен инженер, любител на софтуера и хардуера с отворен код.

Любомир Филипов - Zend Certified Engineer и консултант. Работи върху large-scale PHP проекти, които включват в себе си и интеграция с различни services и NoSQL бази от данни.

Тихомир Трифонов - софтуерен инженер и архитект. Има опит с мащабни уеб приложения. Фокусиран е върху производителност, сигурност, устойчивост и използваемост.

Мариян Маринов - занимава се с Линукс от 16 години. Той е партньор и управител на 1H Ltd. - фирма, която пише софтуер за server management специфично за hosting доставчици. Голям фен е на Open Source софтуера.

Орлин Димитров - завършил ТУ-Габрово със специалност Автоматика, информационна и управляваща техника. Има собствена компания, работи като системен инженер и създава софтуер за роботи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!