Подмяна на водопроводи и аварийни ремонти прекъсват водата в няколко столични квартала

07:26, 05 авг 16 / Общество 25 195 Topnovini
Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата на 5 август. Това съобщиха от пресцентъра на „Софийска вода”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Генерал Инзов“, кв „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Ботевградско шосе“, ул. „Летоструй“, ул. „Източна тангента“, жп линия, ул. „Рилска обител“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. „Дряновски манастир“, ъгъла с ул. „Летоструй“.

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването и в част от ж.к. „Дианабад“. Във връзка с авариен ремонт на уличен водопровод по бул. „Д-р Г. М. Димитров“ ж.к. „Дианабад“, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Д-р Г. М. Димитров“ от бул. „Драган Цанков“ до бул. „Цариградско шосе“, бул. „Цариградско шосе“№30 ,бл. „Балкан“, ул. 131, ул. 175, ул. „Лъчезар Станчев“, ул. „Д-р Любен Русев“№1.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Президент Линкълн“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул.“Президент Линкълн“ от ул. „Монтевидео“ до ул. „Василий Верешчагин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. „Президент Линкълн“ срещу бл. 523. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Едисон“, жк. „Гео Милев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Едисон“ в участъка от ул. „Трудолюбие“ до ул. „Манастирска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. „Едисон“ №10.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ком“, вилна зона „Банкя“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на улиците „Китна пролет“ и „Карамфил“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Китна пролет“, ъгъла с ул. „Карамфил“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Съзнание“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в частта на ул. „Съзнание“ от ул. „Моравча“ до ул. „Ком“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Къпиновски манастир“, ъгъла с ул. „Съзнание“. Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Владина ливада“, кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в на ул. „Владичина ливада“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. „Владичина ливада“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове и монтаж на водомерен възел на ул. „Васил Петлешков“, кв. „Изгрев“, гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Васил Петлешков“ и ул. „Елиса" по ул. „Любен Каравелов“от ул. „Васил Петлешков“ до ул. „Тодор Каблешков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. „Васил Петлешков“, на ъгъла с ул. „Елиса“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сан Стефано“, гр. Бухово, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Сан Стефано“ от №1 до №18. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. „Сан Стефано“, на ъгъла с ул. „Васил Левски“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!