Плевенският картинг клуб ще ползва общинска сграда

09:38, 04 авг 16 / Общество 25 160 Topnovini
Сдружението „Автомобилен и картинг спортен клуб - Плевен Рейсинг - ТИМ" получава без търг или конкурс общинска сграда от 430 кв. м.на бул."Геолги Кочев" в града. Това стана с решение на общинския съвет на последната сесия. Определеният месечен наем е 150 лв. Срокът на договора е 5 години.

Помещението е предоставено за ползване от спортния клуб с решение на местния парламент още през май 2011 г. Първоначалният договор е бил за 5 години при месечен наем от 150 лв. без ДДС. С решение от ноември 2013 г. месечният наем на клуба за ползване на имота е бил променен на 40 лв. без ДДС.

Тъй като въпросният договор е изтекъл на 4 август тази година, председателят на сдружението е поискал от община Плевен срокът за ползване на общинския имот под наем да бъде удължен за 10 години и месечният наем да бъде намален на 20 лв. без ДДС. След изслушване на предложението общинският съвет реши да удължи договора с 5 години, а месечния наем за ползване на помещението да бъде 150 лв. без ДДС. Консумативните разходи, свързани с текущото обслужване и поддръжка на имота са за сметка на сдружението.

Сдружение „Автомобилен и картинг спортен клуб - Плевен Рейсинг - ТИМ" развива дейност в областта на картинг спорта, автомобилни и други моторни спортове. Сдружението ползва предоставения им общински имот за поддръжка и подготовка на състезателните автомобили

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!