"Дианабад" и "Симеоново" остават без вода

09:00, 03 авг 16 / Общество 25 242 Topnovini
Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентърана „Софийска вода”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Крум Кюлявков“ жк. „Дианабад“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Крум Кюлявков“ от ул. „Никола Габровски“ до ул. „Владимир Трендафилов“ и бул. „Д-р Г. М. Димитров“ бл. 62, ул. „Никола Габровски“ бл. 61

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 32 кв. “Дианабад“ 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с провеждане на мини тест във вилна зона „Симеоново“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

жк. „Света Магдалена“ 

комплекс „Симеоново Ривър парк“

комплекс „Витоша Вилидж“, комплекс „Симеоново Резиденшъл парк“, комплекс „Манастира“

вилна зона „Малинова долина“ от ул. 192 до ул. 206

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: вилна зона „Малинова долина“, ул. „Бистришко шосе“; кв. „Симеоново“ пред кабинков лифт „Симеоново“.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Витоша“ жк. „Иван Вазов“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по бул. „Витоша“ от ул. „Янко Забунов“ до ул. „Забърде“ (нечетни номера)

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Витоша“ №115.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Боряна“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Иван Радоев“ от ул. „Боряна“ до ул. „Букет“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Радоев“ ъгъла с ул. „Букет“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Райна Княгиня“ кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Райна Княгиня“, ул. „Елешница“, ул. „Чавдар“, ул. „Хайдушко кладенче“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чавдар“№16.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цветна градина“ с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ведрина“ по ул. „Цветна градина“ от №1 до №8 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ведрина“ ъгъла с ул. „Цветна градина“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!