Промяна в движението заради ремонт по бул „Витоша“

08:18, 03 авг 16 / Общество 25 110 Topnovini
Въвежда се временна организация на движението за рехабилитация на бул. “Витоша“ между бул. „България” и ул. „Бяла черква”. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 3 август 2016 г. до 24.00 часа на 16 август 2016 г. се забранява влизането на превозни средства по източното пътно платно на бул. „Витоша” между бул. „България” и ул. „Бяла черква”.

Движението ще се извършва двупосочно в западното пътно платно на бул. „Витоша“ в същия участък, като се пропуска напречното движение през булеварда на кръстовищата с ул. „Д-р Стефан Сарафов” и с ул. „Янко Забунов”.

От 3 август 2016 г. до 24.00 часа на 16 август 2016 г. се закриват местата за почасово платено паркиране двустранно по бул. „Витоша” между бул. „България” и ул. „Бяла черква”. 

Променя се движението на трамвайни маршрути № 1 и 6, както следва:  Трамвай № 1: – от надлез „Надежда” до ж.к. „Борово” (крайна станция на трамвайна линия № 7) двупосочно;  Трамвай № 6 – ще се движи от ж.к. „Обеля 2” до Съдебна палата двупосочно. 

Осигурява се автобусен транспорт: временните автобусни линии № 6-Т1 и № 6-Т2 продължават да се движат. Временните спирки ще се изместят срещу съществуващите, като се осигури пешеходно пресичане.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!