Бургазлии могат да следят ремонтите в три учебни заведения в „Меден рудник“ в специален сайт

11:53, 02 авг 16 / Общество 25 76 Topnovini
Жителите на Бургас имат възможността да проследят ремонтните дейности, които текат в училищата „Елин Пелин“ и „Константин Преславски“, както и в детска градина „Морска звезда“, в нов специализиран сайт. Неговият адрес е www.energygrants-burgas.eu.

Той е направен във връзка с изпълнението на проекта „Повишаване на енергийната ефективност на централно топлоснабдяване на три общински сгради за образование в ж.к. „Меден рудник“, гр. Бургас“.

Сайтът е зареден с информация за случилото се до момента, новини, галерия снимки, събития. Проектът има голяма стойност - и като финансиране, и като ефект върху енергийната ефективност на образователната инфраструктура в най-големия градски жилищен комплекс. Въвеждат се съвременни технологии за отопление в Районната отоплителна централа, която произвежда топлоенергия за ОУ "Елин Пелин", СОУ "Константин Петканов" и ОДЗ №1 "Морска Звезда".

Поддържането на сайта ще продължи и след приключване на проекта. Информацията в него е достъпна на български и английски език.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!