Катастрофа уби две момичета в Хасково /обновена/

20:07, 29 юли 16 25 486 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Две момичета на видима възраст - 15 и 16 години загинаха намясто при катастрофа край хасковския парк Кенана тази вечер. Инцидентът е станал при сблъсък между лек автомобил Ауди и мотопед Ямаха, с който са се движили младежите.

От полицията потвърдиха за случая пред Topnovini.bg. Все още не са ясни подробностите за кървавия инцидент в областния град. Пробата за алкохол на водача на черното Ауди е отрицателна. Полицаи са тествали 36-годишният шофьор на лекия автомобил, който се казва Делян и за наркотици.

Все още официална информация по случая няма.

Запознати обаче обясниха, че най-вероятната причина е висока скорост от страна на Делян. Полицаи разказаха пред наш екип, че знаят, че мъжът е любител на дрифтовете. Тийнеджърките пък нямали предпазни каски. У тях не са намерени лични документи. Вече е установена самоличността и на двете деца, които са от село Клокотница. Кметът на селото Евгениий Трендафилов съобщи, че родителите вече са уведомени за кървавия инцидент.

Преди години в семейството на Делян имало драма. През 90-те години баща му убил съпругата си, казаха информирани. Познати на Делян обясниха за него, че е много добро и свястно момче.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама