Спират водата в „Драгалевци“, „Враждебна“ и „Кръстова вада“

08:55, 27 юли 16 / Общество 25 165 Шрифт:
Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод към ул. „Крушите“, кв. „Славовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сълзица“, ул. „Св.Св.Кирил и Методии“, ул. „Липите“, ул. „Породин“, Победа“ и ул. „Искърско дефиле“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Крушата“ №12.

Във връзка с изграждане на водопроводно отклонение на ул. 3 , кв. „Враждебна“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 8, ул. 5, ул. 1 и бул. „Ботевградско шосе“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 8, ъгъла с ул. 61.

Във връзка с подмяна на водопровод на ул. „Екатерина Божилова“, кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Екатерина Божилова“ от ул. Нарцис“ до ул. „Ст.Чилингиров“, ул. „Сичан Николов“, ул. „Проф. Тончо Жечев“, от ул. „Сичан Николов“ до ул. „Екатерина Божилова“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“ „Екатерина Божилова“, ъгъла с ул. „Проф. Тончо Жечев“.

Във връзка с диагностика на водопровод на ул. 39, с. Долни Богров, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 36, ул. 37, ул. 38, ул. 39, ул. 40. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 38.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момина сълза“, с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мировско шосе“, пл. „Васил Левски“, ул. „Чавдар Войвода“, ул. „Еделвайс“, ул. „Спортист“ и бивш стопански двор на с. Мировяне. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Алеко Константинов“, ъгъла с ул. „Мировско шосе“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зорница“, кв. „Михайлово“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Зорница“, от ул. „Китката“ до ул. „Бук“, и ул. 3. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Зорница“, ъгъла с ул. „Китката“.

Във връзка с пресвързване на водопроводно отклонение на ул. „Градина“, с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Боне Хаджибонев“, от ул. „Градина“ до ул. „Незабравка“, ул. „Незабравка“ и ул. „Дружба“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Боне Хаджибонев“, ъгъла с ул. „Незабравка“.

Във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение в кв. Кръстова вада, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Проф. Вера Мутафчиева“, ул. „Иван Андонов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Проф. Вера Мутафчиева“№4.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама