Общинският съвет в Каварна отново подкрепи кмета Нина Ставрева

08:45, 27 юли 16 / Общество 25 192 Шрифт:
Topnovini
Председателският съвет на политическите сили, представляващи общинските съветници на град Каварна, реши в бъдеще да не се обсъждат изявленията на общинския съветник Цонко Цонев. Това се казва в официално съобщение, публикувано на сайта на морската Община.

В него се посочва, че „през  последните дни г-н Цонев разпространи в медиите намерението си да инициира референдум за отстраняване от кметския пост на законно избрания градоначалник на Каварна -  Нина Ставрева. Поради юридическата несъстоятелност на действията на г-н Цонев, както и поради факта, че Общинският съвет няма намерение да се занимава с личния стремеж към властта на един човек, никой представител на местната власт не смята за необходимо да отговаря или да коментира действията на г-н Цонев”.

В заключение се посочва, че всички представители на медиите са добре дошли, когато проявят интерес към реално случващи се събития от живота на Каварна.

Припомняме, че бившият кмет Цонко Цонев е независим общински съветник.

В края на януари Общинският съвет на Каварна прие декларация в подкрепа на кмета на града Нина Ставрева, за водената от нея политика. В нея се изразяваше несъгласие с медийните изяви на независимия общински съветник Цонко Цонев, които са обидни атаки срещу хората в града, казват от общината в морския град. Документът бе гласуван с 16 гласа "за", като само Цонев гласува "против".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама