Нощем движението през тунела след Бачково ще се пропуска през 2 часа

14:43, 19 юли 16 / Общество 25 170 Шрифт:
Topnovini
До 25 юли, понеделник, движението от 22 ч. до 6 ч. през тунела след Бачковския манастир при на път Асеновград-Смолян ще се пропуска на интервали от 2 часа, поради извършване на ремонтни дейности. Движението в съоръжението се извършва двупосочно в една лента и се регулира от светофар.

По лот 14 от „Транзитни пътища V“ в момента се извършва ремонт на още два тунела на път Асеновград-Смолян – при км 32+423 в района на Асеновград и при 33+427 в близост до Бачково.

До 3 септември е временната организация на движението, въведена в тунела при км 32+423 в района на Асеновград. Движението се осъществява двупосочно в една лента. Трафикът се регулира от светофар.

Тунелът при Бачково при км 33+427 е изцяло затворен за движение. Трафикът се осъществява без затруднения по обходен път, който е встрани от съоръжението. Обходното трасе е в добро състояние. То беше ремонтирано преди началото на строително-монтажните дейности в тунела.

Ремонтът на трите съоръжения включва подмяна на хидроизолацията, подобряване на отводняването, нова асфалтова настилка, изграждане на тротоарни блокове, облицовка и осветление.

По време на строително-монтажните работи шофьорите е необходимо да карат внимателно и със съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама