Спират водата в центъра и „Бенковски“

08:24, 18 юли 16 / Общество 25 140 Шрифт:
Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изграждане на водопроводно отклонение на ул. „Овчо поле“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Овчо поле“, от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Пиротска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Овчо поле“, ъгъла с ул. „Цар Симеон“.

Във връзка с подмяна на тротоарен кран на бул. „Янко Сакъзов“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. “Янко Сакъзов“, от ул. „Кракра“ до бул. „Васил Левски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул.“Янко Сакъзов“ 16.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Иванянско шосе“, с. Иваняне, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: в.з. „Бели брег“, ул. „Иванянско шосе“ от ул. „София“ до ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Стефан Стамболов“от жп прелеза до завод за минерална вода

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“Иванянско шосе“ и ул. „Стефан Стамболов“.

Във връзка с изместване на уличен водопровод в кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: промишлена зона Кремиковци север, гара Кремиковци

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ЗСК Кремиковци.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Глас народен“, кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул.“Глас народен“, ул. „Долна махала“ от ул. „Глас народен“ до ул. „Селска поляна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“Глас народен“ ъгъла с ул.“Долна махала“ .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама