Ремонти спират водата в „Княжево“, „Манастирски ливади“, „Обеля“, „Бояна“

07:51, 15 юли 16 / Общество 25 478 Шрифт:
Topnovini
„Софийска вода” временно прекъсва водоснабдяването днес в столичните квартали „Манастирски ливади“, „Бояна“, „Кумарица“, „Факултета“, „Зона Б-5“, „Княжево“, „Обеля“ 1, „Челопечене“, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. „Пирин“, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа по ул. „Пирин“ от ул. „Синанишко езеро“ до №61, по ул. „Синанишко езеро“ от ул. „Пирин“ до ул. „Мур“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Пирин“№61.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Беловодски път“, кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа по ул.“Беловодски път“ от ул.“Георги Рилски“ до ул.“Севастократор Калоян“, ул.“Илия Кутев“, ул.“Учителят“; по ул.“Църковна“ от ул.“Беловодски път“ до ул.“Богова стъпка“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“Илия Кутев“ ъгъла с ул.“Беловодски път“ .

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Зенит“, кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 14:30 часа на: ул.“Банска“, ул. „Зенит“, ул. „Стое Джуров“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“Стое Джуров“№2(пред пожарната).

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Дръстър“, кв. „Факултета“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на ул.“Дръстар“ от ул.“Лвов“ до ул.“Борис Сарафов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“Дръстър“ ъгъла с бул.“Възкресение“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Българска морава“, жк. „Зона Б-5“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа по ул.“Българска морава“ от ул.“Св. Св. Кирил и Методий“ до ул.“Цар Симеон“.мПри продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“Българска морава“ ъгъла с ул.“Цар Симеон“ .

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Жеравна“, кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа в района на ул.“Жеравна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“Жеравна“№6.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. 21, жк. „Обеля“1, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа в района на ул. 21-ва. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.21 .

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Яне Стоянов“, кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на ул.“Яне Стоянов“ , ул. „Лесновска“, ул. „Латинка“, ул. „Китка“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“Яне Стоянов“ пред 58-мо ОДЗ.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от дружеството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама